START: 20.4.19.

Ukoliko me odlučite kontaktirati putem ovog obrasca niti jedan od podataka koji navedete neće biti pohranjen na ovoj web stranici i neće biti prenesen / obrađen od strane bilo kojeg od trećih strana obrađivača podataka.
Navedene podatke koristit ćemo isključivo u svrhu komunikacije s vama na temu koju ste naveli prilikom popunjavanja obrasca. 

NOVO! Mogućnost sudjelovanja ONLINE! početak grupe 20.4.2019., broj mjesta ograničen

Ana, polaznica treninga: “..Ovo je program koji mi je dao jedinstvena iskustva koja se dugo pamte ..”

Što je Mindfulness o kojem svi govore?

 Mindfulness je kratki trenutak potpune prisutnosti u kojem smo svjesni svega što se oko nas događa, kao i naših misli i emocija međutim, samo do onog trenutka dok im ne pridamo značenje.

Obično taj trenutak toliko kratko traje, da ga bez redovnog treniga u svakodnevnom životu jedva stignemo i primijetiti.  Mindfulness nam pomaže naučiti biti u sadašnjem trenutku bez da u njemu prosuđujemo sebe i okolinu ili razmišljamo o ičemu vezanom uz prošle ili buduće događaje.

Što  znači biti prisutan u sadašnjem trenutku, biti MINDFUL?

U praktičnom smislu to znači da što više naučimo biti prisutni u sadašnjem trenutku i oslobodimo se prosuđivanja svega što se događa, moći ćemo lakše donositi izbore i odluke koji podržavaju našu sreću, mir i snažan osjećaj smisla i svrhe.

Često smo skloni sebe doživljavati kao “ja sam takav/takva” i neda nam se mijenjati se pa čak i ako nam slika koju imamo o sebi nije nimalo ugodna. Upravo zbog nedovoljne razvijenosti svjesnosti sadašnjeg trenutka, propuštamo činjenicu da naša osobnost nije genetski uvjetovana već se radi o “nečem” apsolutno prilagodljivom i promjenjivom u neprestanom tijeku promjene čiji smo dio.

Ako, primjerice, često upadate u konflikte, to samo znači da u određenim situacijama često izabirete reagirati na način na koji ste uvjetovani reagirati, a reagirate tako jer nemate svijest o postojanju raznih drugih načina kako možete reagirati.

Razvoj Mindfulness svijesti omogućava nam stvoriti potpuno drukčiji pogled na vlastite misli i emocije kao i na informacije koje primamo iz okoline, što nam otvara vrata u svijet novih mogućnosti. Umjesto da budemo robovi svojih uvjerenja, postajemo osobe koje svojom slobodnom voljom, imaju mogućnost mijenjati u sebi ono što nas koči da budemo ono što želimo biti.

 Mindfulness vam može koristiti ukoliko:

 • Imate samokritične misli i brinete se o stvarima za koje iskreno, nema previše razloga za brigu
 • Imate sklonost „vrtjeti“ filmove prošlosti ili se „pozicionirati“ predaleko u budućnost
 • Doživljavate sve previše osobno i pokušavate preuzeti sve na svoja leđa
 • Vrlo često, različiti događaji izbacuju vas iz ravnoteže pri čemu se osjećate nelagodno, frustirano i nezadovoljno
 • Zbog dnevne rutine i očekivanja okoline, često zaboravim ispuniti obećanja dana sebi

Kratki opis programa 

 • Što je Mindfulness ?
 • Upoznavanje sa 5 osnovnih Mindfulness tehnika koje možete koristiti u svakodnevnom životu
 • Tko sam ja a tko je ego i zašto nam ego stvara “drame”
 • Utjecaj Mindfulness vježbi na pozitivno razmišljanje
 • Zašto je nemoguće zaustaviti automatsko razmišljanje i kako vam Mindfulness može pomoći
 • ogromna razlika između reagiranja i djelovanja u određenoj situaciji
 • Zakon polariteta i relativnosti u razumijevanje nelagodnih misli i emocija
 • Mindfulness u transformaciji strahova i briga
 • Emocionalna praznina i bol koju nam stvara ego kako bi očuvao sam sebe
 • Mindfulness u „borbi“ protiv stresa
 • Upoznavanje metoda Mindfulness meditacije uz praktičnu vježbu
 • Kako nastaje slika koju imamo o sebi
 • Zašto se isplati biti MINDFUL ?
 • MINDFULNESS kroz 5 osnovnih segmenata života

Osnovne informacije o programu:

broj sati predavanja: 12 sati. Nastava se održava dva puta u mjesecu SUBOTOM u trajanju od 3 sata – 2 puta mjesečno po 3 sata

Ako iz bilo kojeg razloga niste u mogućnosti sudjelovati na nekom od predavanja, opcija je nadoknada istog u jednoj od grupa.

Bonus #1: Trajne snimke. Sva predavanja polaznici dobiju na e-mail u obliku audio-video snimke. Ova opcija daje vam mogućnost da vježbate kada, gdje, koliko i s kim želite. Opušten um najbolje usvaja informacije, ovaj bonus upravo to vam i omogućava.

Bonus #2: Mindfulness doručak pripremamo zajedno, u specijaliziranom prostoru, koristeći samo visokokvalitene i zdrave namirnice. Osvještavamo značaj prehrane i namirnica koje unosimo u tijelo. Obrok pripremljen punom svjesnošću i to u mindful grupi, prema riječima polaznika predivno je iskustvo, nakon kojeg se obroci više ne pripremaju isto.

Bonus #3: Mindfulness meditacija u tišini prirode, s grupom koja razmišlja poput vas,  neprocjenjivo je iskustvo u kojem se kroz svjesnost sebe u trenutku, na jedan nov način, povezujemo sa sobom, kroz slike i zvukove prirode.

Bonus #4: Mindful jahanje je ono što ovaj program čini zaista jedinstvenim. Za sve zainteresirane i dovoljno odvažne, termin ćemo provesti na ranču s konjima, gdje ćete uz uz izvrsne trenere imati priliku iskušati se u Mindful jahanju i druženju s konjima.

Početak i trajanje programa:

Predavanja START : travanj 2019. subotom, 9-12h. Program traje ukupno 8 tjedana. Razmak između predavanja je 2 tjedna da se stignu odraditi sve predviđene vježbe

Ukoliko propustite jedan od termina, isti možete nadoknaditi s jednom od nadolazećih grupa.

rok za upis: otvoreno

lokacija : ZAGREB

cijena programa: 890,00 kuna. Plativo u dvije rate.

akontacija za upis : 200,00 kuna (odbiti će se od ukupne cijene)

program vodi: Maja Prović , life & mindfulness certificirani trener

©2017 Maja Prović, Pro Action, obrt za poslovno savjetovanje, Rogićeva 44, 10000 Zagreb, OIB:18990875597