Misli, kreni i ostvari sve

 Jednom sam imala divnu ideju “Napisati ću knjigu!”. Činila se isprva, kao san. Onda sam čula da se snovi ostvaruju kada u njih vjeruješ.

Krenulo je pisanje moje prve knjige. U nju sam utkala veliki dio sebe. Vodila me vjera da će nekome moje iskustvo i metode koje sam koristila biti onaj A-ha trenutak u kojem će početi sanjati i ostvarivati svoje snove.

Knjiga” MISLI, KRENI I OSTVARI SVE”, biti će vaš prijatelj i putokaz u osvještavanju vlastitih misli i potaknuti vas da uz konkretne vježbe počnete razmišljati na način koji vas vodi korak dalje u smjeru željene promjene. Ova knjiga napisana je svima vama koji želite preuzeti kontrolu nad svojim životom a trenutno ne znate kako. Svima vama koji radite na sebi kao i svima vama koji želite znati kako se usuditi živjeti život kakav u sebi osjetite da i zaslužujete.

Ako vam samo jedna rečenica iz knjige “MISLI, KRENI I OSTVARI SVE” bude služila da napravite korak u smjeru svojih snova, za mene je ona ispunila svrhu.

 Maja

Cijena knjige: 130,00 Kn
Poštarina: Uključena u cijenu za Hrvatsku.
Napomena: polja u obrascu označena zvjezdicom * te suglasnost, su obavezni.

Prihvaćam da se moji osobni podaci koriste u svrhu narudžbe knjige.

Prilikom narudžbe knjige putem ovog obrasca niti jedan od podataka koji navedete neće biti pohranjen na ovoj web stranici i neće biti prenesen / obrađen od strane bilo kojeg od trećih strana obrađivača podataka.
Navedene podatke koristit ćemo isključivo u svrhu komunikacije s vama vezano za narudžbu knjige.
©2017 Maja Prović, Pro Action, obrt za poslovno savjetovanje, Rogićeva 44, 10000 Zagreb, OIB:18990875597