Maja PROvić rođena je 1974. u Vukovaru. Od kako zna za sebe, kroz život ide s velikom količinom energije, orijentirana pomaganju ljudima i PROaktivnim načinom razmišljanja kao odgovorom na životne izazove.

30 godina živjela je u Osijeku, srcu Slavonije. Sretna je majka 21. godišnje kćeri Una Matee za koju kaže da je njezin najveći životni učitelj i motivator.

2003. godine, seli s obitelji u Zagreb gdje i danas živi i radi. U svojih 25 godina rada, 4 puta mijenjala je profesiju. Po struci medicinska sestra s nekoliko godina rada na odjelu Kirurgije.

Promjenom zanimanja 1994. preko 10 godina, radila je u predškolsko-pedagoškoj ustanovi, kao odgojiteljica djece jasličke dobi, gdje je stekla neprocjenjivo životno iskustvo u radu s najmlađima.

2004. godine, nakon završenog dodiplomskog studija smjer Marketing, započinje karijeru u segmentu financija i marketinga te ostaje na voditeljskim pozicijama punih 13 godina.

2007. godine magistrirala je na Ekonomskom fakultetu Zagreb, smjer Upravljanje Marketinškim komunikacijama.

2008. godine, uslijed vala velikih zdravstvenih i obiteljskih izazova, započinje proces samo-transformacije svijesti i kreće na put osobne promjene.

Kako edukaciju i učenje smatra vrijednim cjeloživotnim procesom i sama neprekidno ulaže u školovanja i usavršavanja iz područja osobnog interesa.

Danas je certificirani Life coach Međunarodne Akademije Inge Rock te CERTIFICIRANI Life & Mindfulness Coach TT COACHING® ACADEMY te

  • Voditelj besplatnog mastermid programa Međunarodne Akademije Inge Rock “Postaješ ono o čemu razmišljaš” i naprednog programa “Rock your life”.
  • Autor programa “A3 – Probudi, pokreni i ostvari promjenu” i
  • Mindfulness programa “ Život SADA”
  • Glavni suradnik Go Student Coaching projekta
  • Osnivač i urednik Facebook stranice ZDRAVE MISLI i istoimenog Youtube kanala Maja Prović ZDRAVE MISLI.
  • trener individualnih i grupnih programa, s fokusom na poticanje ljudi da osvijeste svoj puni potencijal, poduzmu potrebne korake na putu promjene i ostvare život kakav žele živjeti.

Od listopada 2018., Majina prva knjiga “Misli, kreni i ostvari SVE” , nalazi se na tržištu.

©2017 Maja Prović, Pro Action, obrt za poslovno savjetovanje, Rogićeva 44, 10000 Zagreb, OIB:18990875597